>Kat vangt pad

>

 

Terwijl ik zit te denken of ik nu laf ben komt mijn kat Sterretje vrolijk binnen. Ze speelt met iets. Iets dierlijks. Is het een platte muis? Nee het is een kikkertje. Of een pad. Een baby pad. Doodstil ligt het diertje met de pootjes stijf. Sterretje laat hem liggen en aan het geklepper van het kattendeurtje hoor ik dat ze weer naar buiten gaat. Ik roep haar nog. Het beestje moet weg maar natuurlijk luistert Sterretje niet naar me. Sterretje besteedt er geen aandacht meer aan.

Het ligt precies voor de ingang en daar moet het weg voor ik er op stap als ik ’s nachts naar de WC ga. Ik tik er tegen aan. Het beestje beweegt. Eng….. Ik vind een oude broek die ik over het beestje heen gooi. Met dikke lagen eromheen pak ik het op en laat het los in mijn donkere tuin.

Posted by Picasa
Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: