>Een nieuw vreemd wereldrecord

>

Wereldrecord: 94 mensen in één zeepbel – Trouw

Wereldrecord: 94 mensen in één zeepbel

SOLTAU (ANP) – Nog nooit stonden zoveel mensen tegelijk in een zeepbel. De Algerijnse kunstenaar Hammou Bensalah wist donderdag een zeepbel over 94 volwassenen te creëren in een park in het Noord-Duitse Soltau. Dat liet een woordvoerder van het Heidepark vrijdag weten.

Het vorige record met 44 volwassenen in een zeepbel stond op naam van een Brit. De 1,19 meter lange Algerijnse kunstenaar heeft zijn oorkonde na het neerzetten van zijn recordprestatie gekregen van functionarissen van het Guiness Book of Worldrecords.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: