>Life now

>Hi Friends

I am in Germany right now, sitting in a hotel lobby, checking my mail and getting some fresh air. My room is full and just one window and is giving me a headache, so I drink a coffee that will hopefully clear my head.

I have been on the road with Melanie and still am. In the meantime, which is not much time, I am working on my novel which is almost finished, just a few more changes. And then…..
finished
finito

Painting the Sun
Sunlight

More more more

My mood is good, I am happy but tired.
Eén reactie op “>Life now”

  1. >Dag Dia!Je kent me helemaal niet maar ik ben al jaren een echte Melaniefan (van toen ik 14 was, ik ben nu 50!). Heel blij ben ik met het vinden van de Melanie site, ben naar het concert in Leopoldsburg en in Veldhoven gegaan en geniet er nog steeds van! Misschien, heel misschien, ben ik er morgen ook in Rijssen!Veel groetjes en geniet van elk moment!Emma Mary uit Antwerpen


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: