>Freek de Jonge over Marco Borsato in DWDD

>Zag vannacht tijdens het zappen een hevig geemotioneerde Freek de Jonge die zei dat hij was aangedaan vanwege het faillissement van zijn collega Marco Borsato. De zaal gniffelde en verwachtte duidelijk dat Freek ironisch was. Freek sprak echter met compassie over de ramp die zich aan het Nationaal symbool Marco Borsato en zijn vrouw Leontien en de kinderen voltrok. Hij snoerde enigszins het leedvermaak van de zaal (en misschien de Nederlandse DWDD kijker).

Er zat een mooie Hollandse vrouw aan tafel, brutale mond, lang blond gekruld haar, een dertiger denk ik en ik vermoed dat het een actrice is. Terwijl Freek zich bij elkaar pakte vroeg zij hem of hij (de tranen van) Marco Borsato geloofde. ‘U gelooft mij niet, ‘ diende Freek haar van repliek. Nogmaals vroeg de blonde dertiger of Freek geloofde dat Marco het echt erg vond…….. (!!!!), ‘Ik zeg u toch waarom het mij raakt. ‘ zei Freek bijna ongeduldig.

Later las de Woensdagdichter Nico Oudshoorn een gedicht voor waarin hij ons opriep Marco Borsato op elke manier mogelijk te steunen.
Mooi vond ik het.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: